PDA

View Full Version : trouble with action replay


brandon_g
05-18-2011, 04:51 PM
My friend is having a trouble playing a game after using action replay. can you guys help


ps. its pokemon white hes haveing trouble with.:ermm:

megaman2431
05-18-2011, 06:18 PM
What is the problem

Skylands
05-18-2011, 08:25 PM
Game cartridges are not immune to glitching up when using an Action Replay, ya know.

Machampion
05-18-2011, 10:12 PM
He deserves it to be messin up, Hackers ruin games. :hand:

brandon_g
05-20-2011, 03:21 PM
He deserves it to be messin up, Hackers ruin games. :hand:
he's 9
lol

Machampion
05-22-2011, 02:57 AM
he's 9
lol

And HACKING

Typhlosion Explosion
05-22-2011, 04:09 AM
Is it a newer or older version of the AR? If it is older, it should have a Micro-SD card slot. If this is the situation, then you MUST update the firmware. If it doesn't have a Micro-SD card slot, it is most likely the newer version and he should consider buying a new AR, or try to resolve the problem :3 Lol, I hoped I helped in the littlest tiniest bit. :) If neither of these are your friend's problem, I would Google it XD

Zangoose97
05-22-2011, 03:10 PM
I had the same problem, but i couldnt fix it. I just stopped using the action replay and it worked.

brandon_g
05-23-2011, 02:56 PM
And HACKING

Would you cut that out.... My friend said he'll try stopping the use of action replay and see happens... thxs for all the repies... stand by... please.

Machampion
06-02-2011, 01:16 AM
my friend said he'll try stopping the use of

hacking!