PDA

View Full Version : Gold Trade Center


Anubis
06-05-2004, 05:59 PM
Hello,
I was trying to trade on my gold version of pokemon and it just said trade machine is being adjusted, i have beaten the elete 4 got all 16 bades and have a pokedex of 154 why cant i trade :'(

Bakura2004
06-05-2004, 08:21 PM
Did you use a GameShark or Action Replay to get those. If so it may have messed up your game. That message should have gone away when you talked to Bill in Ecretek city in the Pokemon Center.

VenusaurTrainer
06-06-2004, 11:37 PM
Yeah most likey you used a Gameshark or ActionReplay. The same thing happend to a friend of mine.

GreenF!reR@ge
06-06-2004, 11:42 PM
Yeah most likey you used a Gameshark or ActionReplay. The same thing happend to a friend of mine.
Sry this is off-topic but, what is Action Replay?? :eh:

VenusaurTrainer
06-06-2004, 11:50 PM
Its a game cheat device just like Gameshark. :wink:

Steven
06-07-2004, 02:00 AM
Is it possible to just not have gone into that pokemon center? I remember in r/b/y me and a friend tried to see if we could make it through the game without going in a pokemon center (except e4) and we did it (or I think we did... :goofy:) but doesn't that mean you could have skipped that pc and just go on?