PDA

View Full Version : Have you ever had to use a system recovery on you computer?


ash and may rule
04-27-2007, 08:19 PM
Have you I have we lost every thing but its back up to speed now.

Shiny Loser
04-28-2007, 08:22 AM
of course. I've gotten 3 viruses in my "Computer Usage History" of my life. I'd had to use a system recovery on one of them.

mootixguy
04-28-2007, 09:53 AM
I've reformatted this old thing a coupla tens of times by now. Not me. My pap.

MagmarMan
04-28-2007, 02:43 PM
Nope, we've been good!:sleepy:

legendarychamp22
04-28-2007, 03:58 PM
Have you I have we lost every thing but its back up to speed now.
Didn't you backup or copy your data? Or is it that bad that the window doesn't even load up?
Well, I have reformatted mine a couple times mostly because of slowing down, and freezing. By the way, are you using xp?

Neo Gengar
04-28-2007, 07:03 PM
Yeah i did that because i had a few viruses on my comp but i saved my stuff on a backup file

ash and may rule
04-29-2007, 02:36 AM
Didn't you backup or copy your data? Or is it that bad that the window doesn't even load up?
Well, I have reformatted mine a couple times mostly because of slowing down, and freezing. By the way, are you using xp?

Our computer is a HP computer I hate it you lose every thing and my sister killed it too.