PDA

View Full Version : does cloning not work anymore??


frondew
06-06-2007, 05:16 PM
ok i usually am good at cloning but right now i have tried like umm....a lot of times and it doesnt work!!

could nintendo have sent a message through wifi to stop or is it just me??

Pokemaniac28
06-06-2007, 05:18 PM
ok i usually am good at cloning but right now i have tried like umm....a lot of times and it doesnt work!!

could nintendo have sent a message through wifi to stop or is it just me??

I been wondering the same thing, i tried cloning for like an hour yesterday and couldnt.

uxie
06-06-2007, 05:19 PM
It worked for me yesterday... I haven't tried today.

Drek
06-06-2007, 05:27 PM
i friend cloned today like 2 times bu i've never i always do what it says, step by step and when i think i cloned i failed :cry::cry:

Kairyu
06-06-2007, 05:57 PM
The whole method of cloning in D/P isn't very reliable.

It's really hard to get it just right so, maybe it's just you guys.

Mysticjason
06-06-2007, 06:08 PM
My bro usually clones one in 5 to 10 minutes, but once it took him almost an hour! LOL

It's not so guaranteed like the method in Emerald I guess.

BladeTest
06-06-2007, 08:48 PM
It's worked for me all last night. I sucsefully cloned 12 Shiny Charzards:biggrin:. Just 9 more to go:susp:

neji_hyuuga
06-06-2007, 11:17 PM
It's worked for me all last night. I sucsefully cloned 12 Shiny Charzards:biggrin:. Just 9 more to go:susp:

I'll trade you a Celebi or Mew for one

frondew
06-06-2007, 11:26 PM
k i tried clonin like 20 more times and it worked, so maybe it was me or pokemon ppl are sendin a wireless message to ur DS to stop/ slow down clonin:oops:

Lord Celebi
06-07-2007, 12:25 AM
could nintendo have sent a message through wifi to stop or is it just me??

That is totally impossible without you knowing it. Think back to the Berry Glitch fix in R/S. It took several minutes on a loading screen to upload that. You couldn't have been playing while Nintendo secretly fixes an overly exploited glitch via Wi-Fi.