PDA

View Full Version : Action Replay


Leman
06-07-2007, 01:42 AM
I usually dont use one, but I used up a lot of the TMs, that you can only get one of, and I'm confused on how it works. I checked the code, and it told me to put the AR back in. So I did, it saved it, and told me to put the game back in, and I did. It started up the game, but I still didn't have all the TMs. How do I make it work?

Mosrael
06-07-2007, 03:12 AM
My brother uses his and had the same problem. When choosing the codes it has the button combinations you need to press, above the codes. For the TM's and HM's you have to press L and Select at the same time. Then check your bag and you should have 95 of each TM.

cacatua
06-07-2007, 03:14 AM
hey were do you buy action replay?

Pokemaniac28
06-07-2007, 04:09 AM
hey were do you buy action replay?

Lol, the same place where you get your ds and Pokemon D/P or any other video game.

WarriorSokka
06-07-2007, 02:16 PM
hey were do you buy action replay?

Ya local EB games Gamestop Walmart target, bestbuy, circuit city. Anywhere that sells electronics basicly !

Tryopolis
06-07-2007, 06:02 PM
If you want to activate the code, you need to press Select and L during the game play.