PDA

View Full Version : I discovered an easy way to get the Globe! You don't even need Wi-Fi!


SunshineWingull
07-12-2007, 07:38 PM
:biggrin:



Yay! I'm not sure if this goes in guides, but...



Step One:

Go to the GTS. Say you'll trade. It should say "There is no access point in range." and will give you an error code.


Step Two:

Say you don't want to retry and Fly/walk to Hearthome City.


Step Three:

Talk to Mr. Goods. He will give you a Globe, although you didn't trade. Enjoy!

Lord Celebi
07-12-2007, 07:47 PM
Tried it, it doesn't work ;)

TheEvilDookie
07-12-2007, 07:50 PM
what do you mean by "globe"

Blue_Dragon_Mew
07-12-2007, 07:53 PM
Tried it, it doesn't work ;)

Yeah, pretty sure you get the Globe BECAUSE you traded.

Poring
07-12-2007, 07:53 PM
what do you mean by "globe"

I think she means the Geonet thing where you see people's locations who you traded with.

uxie
07-12-2007, 07:59 PM
No, she means the Globe decoration that you get from Mr. Goods. You're supposed to get it because you used Wi-Fi, but since I have Wi-Fi I can't test her theory. Can someone else?

Lord Celebi
07-12-2007, 08:05 PM
No, she means the Globe decoration that you get from Mr. Goods. You're supposed to get it because you used Wi-Fi, but since I have Wi-Fi I can't test her theory. Can someone else?

I did, it doesn't work.

SunshineWingull
07-14-2007, 02:57 PM
Funny, it worked for me before I had Wi-Fi.



I honestly have a Globe and haven't battled or traded via Wi-Fi in my life, but I do have a Friend Code. I got it before then, however.

Willdudebotdood
07-14-2007, 02:59 PM
what do you mean by "globe"

yes what do you mean by globe how can you get a globe the globe is the world

SunshineWingull
07-14-2007, 03:13 PM
yes what do you mean by globe how can you get a globe the globe is the world


Looks like Geonet. A Secret Base decoration only obtainable by Mr. Goods.