PDA

View Full Version : Guys something weird just happened..


Black Label
09-23-2007, 12:38 PM
i was playing pokemon crater and i was training and it said a lvl 10 bidoof appeared! then when i clicked to battle it, it came outt as a lvl 13 Dark krikeot! What happened?

Iridium
09-25-2007, 12:38 PM
Well, maybe just a glitch, nothing else. Nothing like this has ever happened to me, so I can't say much about this, sorry. :oops:

Saraibre Ryu
09-25-2007, 01:18 PM
The data might have been mixed up when you started the battle. Well, thats only a hypothosis, so I can't be sure. Hey, at least it wasn't all that much of a loss.

Jay-B
09-25-2007, 06:05 PM
I Had the Same Thing Only It said a lvl.10 Pichu Appeared But When I Cliked it a lvl.77 Heatran Came Out

Black Label
09-26-2007, 01:23 AM
The data might have been mixed up when you started the battle. Well, thats only a hypothosis, so I can't be sure. Hey, at least it wasn't all that much of a loss.

yeah, i was just gunna kill the bidoof anyway...it was a crikeot and it was Dark! Whats so speacial about dark types ayway?

Emily
09-26-2007, 05:12 AM
yeah, i was just gunna kill the bidoof anyway...it was a crikeot and it was Dark! Whats so speacial about dark types ayway?
They do more damage.

Pikablu Pie
09-29-2007, 12:18 AM
A server problem occaisonaly makes Pokemon change species. There's nothing you can do about it but ignore it.

DarkLugiaMaster Gir
10-28-2007, 04:34 PM
Basicley I think it's either a glitch or on slower computers it shows something and something else appears...

Hyper Blaze
10-29-2007, 12:49 PM
It's a glich, it happened because you opened 2 browsers....

Vespking
10-30-2007, 07:52 PM
I seem to recall something like this on version 5, I was going for a lv.10 Bulbasaur when I got a lv.14 or something Pichu :biggrin:

nickkk
11-04-2007, 08:43 PM
i was playing pokemon crater and i was training and it said a lvl 10 bidoof appeared! then when i clicked to battle it, it came outt as a lvl 13 Dark krikeot! What happened?

did you have two crater windows open? it always has a glitch if you did that

Charmander96
11-05-2007, 07:38 PM
Oh dear that never happend to me i hope it stops doing it soon so you can play it properly

Lord94
11-07-2007, 03:39 PM
Yes... Something like dat happened to me...

Still if you wanna battle I'm Lord94.. search me up!

Aelitaluver30
12-12-2007, 06:21 AM
that is one weird glitch! it never happened to me, though!

Zapdogre
12-30-2007, 01:41 PM
If you open two windows, a glitch happens...