PDA

View Full Version : Need a AR cloer for a job. *again*


latioslegends
12-09-2007, 06:21 PM
I need two pokes 3 pokes cloned plz.

Ace123456789
12-09-2007, 06:22 PM
Please use the Cloning Thread (http://www.pokemonelite2000.com/forum/showthread.php?t=71296) for this. Thank you. It was made to prevent millions of little "I need a cloner" threads. I'm sure you just didn't see it. :wink:

dj-tiny
12-09-2007, 06:27 PM
i do it what do you need done

latioslegends
12-09-2007, 06:32 PM
Yeah i keep forgetting the cloning thread lol.

Dj I need a GF heracross, evd Garchomp, and movie darkari.

dj-tiny
12-09-2007, 07:01 PM
kk i am ready to clone ho many copes

latioslegends
12-09-2007, 07:02 PM
1 of each. I just got to finish up a trade very quick.

dj-tiny
12-09-2007, 07:06 PM
what you game name

latioslegends
12-09-2007, 07:08 PM
Well you can put down anything^^" but you can put dowm seth if you like.

dj-tiny
12-09-2007, 07:11 PM
i am on wi-fi

latioslegends
12-09-2007, 07:12 PM
I will be there in a sec. Thx for the help^_^

dj-tiny
12-09-2007, 07:13 PM
kk

dj-tiny
12-09-2007, 07:20 PM
my wi-fi workking again

latioslegends
12-09-2007, 07:23 PM
What was wrong with your wifi anway^^"

dj-tiny
12-09-2007, 07:29 PM
it keep on black out

latioslegends
12-09-2007, 07:30 PM
hm weird. Um just asking, can you clone one more poke?

latioslegends
12-09-2007, 10:41 PM
I need 1 more job if anyone can?

bayrock14
12-09-2007, 10:58 PM
i will...

latioslegends
12-09-2007, 11:02 PM
k thx I will be getting on wifi ^_^

latioslegends
12-09-2007, 11:09 PM
sry, but I got to get off now. I will probaly be back in 15 minutes I hope.