Member List
Calendar
F.A.Q.
Search
Log Out
Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000  
 

Go Back   Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000 » Pokemon Main Boards » Pokemon: Interactive Center » Pokemon Wi-Fi Trading Center

Pokemon Wi-Fi Trading Center Offer your Pokemon in Pokemon Black/White, Pokemon HeartGold/SoulSilver and Pokemon Diamond/Pearl/Platinum for trade or request Pokemon for trade.


Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-02-2007, 02:50 AM
Jack of Clovers's Avatar
Jack of Clovers Offline
~lil leprechaun~
 
Join Date: Mar 2004
Location: the world of fantasy...
Posts: 10,388
Send a message via ICQ to Jack of Clovers Send a message via AIM to Jack of Clovers Send a message via MSN to Jack of Clovers Send a message via Yahoo to Jack of Clovers Send a message via Skype™ to Jack of Clovers
Default WiFi and GTS -{ Q and A }-

If you are having trouble setting up your WiFi connection in Diamond/Pearl, or have questions concerning it, ask here.

Anything relating to connecting to the Global Trading Station should be asked here.

Make sure you detail your problem as fully as you can. Saying "I can't connect, help me" won't get you any help.

Key Links:

Nintendo Router Compatibility

Nintendo WiFi Tech Support

Pocket Gamer- WiFi Walkthrough

If it turns out we can't help you, try contacting Nintendo, your Router company, or your Computer company.
__________________
Thanks PE2K for all the memories.

-| Links |-

Last edited by Jack of Clovers; 06-26-2007 at 07:02 PM.
  #2  
Old 05-02-2007, 03:33 AM
AshMistyMayfan's Avatar
AshMistyMayfan Offline
 
Join Date: Mar 2004
Location: Johto
Posts: 3,080
Default Re: WiFi and GTC -{ Q and A }-

How do we register friends? I believe if this is right, you go to your Pal Pad, put in your friend's name, and then put in their code numbers? HOw could you kind of make contact with the ones you register if you live say in the West Coast and they lived in say Japan? THat's the part I'm kind of lost on.

On the GTC, do I put out a Pokemon from my team as trade offer, and then seek the Pokemon I want? How do I know which is a good deal or a bad deal since I see so many of this going around the NFL on draft day? I don't want people to get upset that I'm offering a bad Pokemon in their opinion.
__________________
ATeam's elite members. If you are stuck in a dungeon, you better contact the ATeam.
  #3  
Old 05-02-2007, 04:06 AM
Jack of Clovers's Avatar
Jack of Clovers Offline
~lil leprechaun~
 
Join Date: Mar 2004
Location: the world of fantasy...
Posts: 10,388
Send a message via ICQ to Jack of Clovers Send a message via AIM to Jack of Clovers Send a message via MSN to Jack of Clovers Send a message via Yahoo to Jack of Clovers Send a message via Skype™ to Jack of Clovers
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Quote:
Originally Posted by AshMistyMayfan View Post
How do we register friends? I believe if this is right, you go to your Pal Pad, put in your friend's name, and then put in their code numbers?
Yea, that's right.
Quote:
HOw could you kind of make contact with the ones you register if you live say in the West Coast and they lived in say Japan? THat's the part I'm kind of lost on.
In game, you can contact them if they are using the WiFi. If they aren't connected, then you'll need to contact them some other way (Internet, e-mail, phone, whatever).
Quote:
On the GTC, do I put out a Pokemon from my team as trade offer, and then seek the Pokemon I want? How do I know which is a good deal or a bad deal since I see so many of this going around the NFL on draft day? I don't want people to get upset that I'm offering a bad Pokemon in their opinion.
Well, depends on the trade. If you're offering Starly for Mew, yea, I don't think anyone would trade that. Basically, just trade what you're willing to part with for that particular Pokemon. You never know until you try.

~Jack~
__________________
Thanks PE2K for all the memories.

-| Links |-
  #4  
Old 05-02-2007, 09:44 AM
mootixguy's Avatar
mootixguy Offline
Elite Trainer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Singapore
Posts: 973
Send a message via MSN to mootixguy
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Um, when you do something on Wifi, do they automatically use your first Wifi connection that you set up? Because there're three connections that you can set up.
__________________
  #5  
Old 05-02-2007, 05:22 PM
AshMistyMayfan's Avatar
AshMistyMayfan Offline
 
Join Date: Mar 2004
Location: Johto
Posts: 3,080
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

I just put up a Quagsire level 21 and requested a level 9 Glameow. If I put up the trade last night, should I check the GTC every 24 hours or so and see if anybody worldwide took the trade? HOw would I then know my trade was accepted, would the Glameow be standing there?

Oh, the 3 connections, that I believe is only for an establishment you are at, like McDonalds from waht I heard. I tried it and it never found an access source from my house because I didn't press the set up YOUR USB connection.
__________________
ATeam's elite members. If you are stuck in a dungeon, you better contact the ATeam.
  #6  
Old 05-02-2007, 05:27 PM
Mileron's Avatar
Mileron Offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: NJ
Posts: 244
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Quote:
Originally Posted by mootixguy View Post
Um, when you do something on Wifi, do they automatically use your first Wifi connection that you set up? Because there're three connections that you can set up.
Yes.

You use the one you've selected when you enter the Nintendo WFC options from the main game menu.

I have two connections, one for home, one for work... but I still can't find out the access point name for the work connection :(
__________________
Mileron
My D/P Trade Post

Lumineon
Hatched @ 28 | Evolved @ 106
Level 100: 313
VPP Stats

"Lost" copy of Pokemon Diamond
Player: Mike | Diamond | Badges: 8 | Score: 12318 | Seen: 270 | Caught: 222 (plus 28 Unown & three forms of Burmy)
First Completion: 110:12
  #7  
Old 05-02-2007, 06:19 PM
WifiFX's Avatar
WifiFX Offline
Elite Trainer (Level 4)
 
Join Date: Mar 2007
Location: Florida
Posts: 4,211
Send a message via AIM to WifiFX
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

My Wifi Is acting up!! I see that 3 bar thing and all three are lit up green, I can go to the GTS but everytime I do, When I seek a Poke'mon it comes up "GTS check failed!"

When I was trading online with another PE2K Member, It cut us both off, AND every poke'mon I put up for trade goes away and I don't get the poke'mon I wanted!!!! It gives me the option to deposit another pokemon AND Something just came up on my Computer saying...I'ts gone now... PM me to help Please!!!!
__________________
One step forward, is one step away from where you started.
{{VPP}}
  #8  
Old 05-02-2007, 06:25 PM
thirty-six's Avatar
thirty-six Offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 829
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

When searching for pokemon (GTS), there's a place where it says trainers location, I wanna know how to input it if mines not already done.
__________________
  #9  
Old 05-02-2007, 06:32 PM
WifiFX's Avatar
WifiFX Offline
Elite Trainer (Level 4)
 
Join Date: Mar 2007
Location: Florida
Posts: 4,211
Send a message via AIM to WifiFX
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Go the globe outside of the receptionist.
__________________
One step forward, is one step away from where you started.
{{VPP}}
  #10  
Old 05-03-2007, 12:17 AM
Gastlygoo's Avatar
Gastlygoo Offline
Elite Trainer
 
Join Date: Feb 2007
Location: in your room.. somewere
Posts: 628
Send a message via AIM to Gastlygoo Send a message via MSN to Gastlygoo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Quote:
Originally Posted by WifiFX View Post
Go the globe outside of the receptionist.
what's an IP address
__________________

thanks to Fire_and_Dissapear for the signature
name:nick
FC;1462 2789 8740
  #11  
Old 05-03-2007, 12:37 AM
Wobbuffet113's Avatar
Wobbuffet113 Offline
Amateur Trainer
 
Join Date: Mar 2007
Location: Monkey Island
Posts: 84
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

ow do you find a WEP key on a Mac? I could probably get connected and figure out the rest myself, my i cannot find the WEP key anywhere in the Mac, its well hidden... any suggestions? I cannot turn the airport on without it, and I cannot make up my own and it is NOT on my wireless router thing.
__________________

I love my cat, Butters, she wanted her own trainer card too...
I have no friend code, please don't ask....nor does my cat, please don't ask her either.
  #12  
Old 05-03-2007, 01:04 AM
Lord Voldemort Offline
Elite Trainer (Level 2)
 
Join Date: Aug 2006
Location: Killing Harry Potter
Posts: 2,668
Send a message via AIM to Lord Voldemort
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

The Nintendo help page says that my Wireless router isn't compatible with WiFi.
Does that mean that the only two options open to me are to get a new router, or to get one of them WiFi USB Connecter things?
__________________
My Pearl FC: 1590 1362 9244
My HG FC: 0947 4441 3267
  #13  
Old 05-03-2007, 01:09 AM
dialggron's Avatar
dialggron Offline
Amateur Trainer
 
Join Date: Mar 2007
Location: massachusetts US
Posts: 96
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

how do i get my friend code? i just got a japanese lvl 80 infernape for a lvl 33 manaphy and i still dont know it
__________________
Name: Kyle
Diamond Friend Code 1332 4275 2139
  #14  
Old 05-03-2007, 01:59 AM
FLIP Joven Offline
Experienced Trainer
 
Join Date: May 2005
Location: Las Vegas
Posts: 138
Send a message via AIM to FLIP Joven Send a message via Yahoo to FLIP Joven
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

yeah i'm having trouble with connect my wifi too. i got my ds connected to the usb connector but everytime i pick connection 1 and search for an access point it says,"no access point in range," and if i go to AOSS it can't detect anything. do i gotta change anything to make it work? it's really getting annoying.
__________________
Once I get my friend code, get at me cause I've never tried this Wi-Fi thing before. But until then I'ma keep training.
  #15  
Old 05-03-2007, 05:26 AM
Pearl's Avatar
Pearl Offline
Experienced Trainer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Disney land :)
Posts: 163
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

How do you use wi-fi on you wireless internet?
__________________
Team in progress: I got a shiny magby from praying
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Style Design: AlienSector.com