Member List
Calendar
F.A.Q.
Search
Log Out
Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000  
 

Go Back   Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000 » Pokemon Main Boards » Pokemon: Interactive Center » Pokemon Wi-Fi Trading Center

Pokemon Wi-Fi Trading Center Offer your Pokemon in Pokemon Black/White, Pokemon HeartGold/SoulSilver and Pokemon Diamond/Pearl/Platinum for trade or request Pokemon for trade.


Closed Thread
 
Thread Tools
  #46  
Old 05-10-2007, 11:00 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

ok, i think theres something wrong with my router or my game. every time i log on to wifi trade and when i search for offers, it either gets a blue msg saying bout an error and i have to turn off or it lets me have 1-2 offers and then gets it. but whats wierd is i have full connection every time. what the heck is wrong?
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #47  
Old 05-10-2007, 11:11 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Have you tried reseting your router?
  #48  
Old 05-10-2007, 11:13 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

...good point. didnt try it
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #49  
Old 05-10-2007, 11:14 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

If that doesn't work, try resetting the modem. If not, then it might be a local area problem. Also, what is your ISP?
  #50  
Old 05-10-2007, 11:16 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

its not, cause theres another router in area has bad connection but works fine. idk what isp is.
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #51  
Old 05-10-2007, 11:18 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Internet Service Provider. Another router though? Like a neighbors?
  #52  
Old 05-10-2007, 11:27 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

i think. i also occasionally get this apple program thing.
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #53  
Old 05-10-2007, 11:31 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Alright, so let me get this straight, you have two routers in the area? One is located in your house and another that is possibly a neighbors? You also don't know who your Internet Provider is?

What comes to first thought at your problem is that it might just possibly be a glitch with the GTS I've only gotten something similar to that once. It hasn't happened again. The next problem might be with your ISP, being that it is experiencing problems. Lastly, the router itself.

On a side note: I do have a Riolu for trade. just PM me the offer.
  #54  
Old 05-10-2007, 11:36 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

wait...by ISP do you mean like cable? srry, i dont know much about wifi.
on side note, i pmed u my offer for riolu, as long as its untrained and just hatched.
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #55  
Old 05-10-2007, 11:42 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Yup! ISP means cable! Lol! Its alright, it has nothing to do with wi-fi. Well, it does, but it refers back to your connection itself. Cable is known for going down and up. Even though it may be quick, its not often very reliable.

Anyways, I'm thinking it has to be with the GTS. Its been known to give odd errors here and there.
  #56  
Old 05-10-2007, 11:47 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

alright, well im going on GTS, gonna use the neighbor router.
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #57  
Old 05-10-2007, 11:50 AM
Teo's Avatar
Teo Offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,943
Send a message via AIM to Teo Send a message via MSN to Teo
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Alright, let me know if that works. If it does, then it might be a problem with your network and/or your ISP.
  #58  
Old 05-10-2007, 11:55 AM
Lord Torterra's Avatar
Lord Torterra Offline
Elite Trainer (Level 1)
 
Join Date: May 2007
Location: What's a Location?
Posts: 1,077
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

omg....now neighbor is messed up....ill try to get on GTS.
__________________

^ Props to Bobby_Digital72 from Neoseeker.
  #59  
Old 05-10-2007, 11:04 PM
Eeveedude's Avatar
Eeveedude Offline
 
Join Date: Apr 2007
Location: pshh, You'd like to know. >=O
Posts: 2,884
Send a message via AIM to Eeveedude
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

Quote:
Originally Posted by Lord Torterra View Post
omg....now neighbor is messed up....ill try to get on GTS.
this might sound like a dumb question but what is the cheapest wifi connector, does it work for a windows vista and can you actually use a usb cable instead?
please help!
  #60  
Old 05-11-2007, 12:08 AM
empierspike7's Avatar
empierspike7 Offline
Amateur Trainer
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 67
Default Re: WiFi and GTS -{ Q and A }-

I need a wifi conector that are compatible with Mac OSX dos anyone have one or know were i can get
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Style Design: AlienSector.com