Member List
Calendar
F.A.Q.
Search
Log Out
Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000  
 

Go Back   Pokemon Forum - Pokemon Elite 2000 » Pokemon RPG's » Pokemon Ultra RPG » General » Marketplace

Marketplace Pokemart, Quizzes and Contests inside! Spend or earn your money here.


Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-09-2008, 01:49 AM
Trainer17's Avatar
Trainer17 Offline
Shōrai no Kaizoku-ō
 
Join Date: Oct 2007
Location: New World
Posts: 6,354
Send a message via AIM to Trainer17 Send a message via MSN to Trainer17 Send a message via Skype™ to Trainer17
Default December 2008 Quiz!

December 2008 Quiz

The Quiz has made an epic return, from the ashes. I would like to thank you guys(URPGers), for your feedback. Without adieu, let's begin!
Approved By: EmBreon and Legendary Arcanine


Welcome to the December version of our 1-month quiz. We bring you 11 more questions, including a "Bonus", concerning different topics, and there are nice monetary earnings to be gained if you answer them correctly.


Quote:
Originally Posted by Jack
*This is a quiz for you. DO NOT ask for help from anyone, and anyone that is asked DO NOT help them. If I find that you got help and/or cheated, you will lose the amount of money from your stats that you would have won. If you don’t have enough money, it will be something else then. You may also never take any other quizes again. It's not worth cheating!

How do I send in my answers?
Please PM all your answers to me, Trainer17, under the subject December 2008 Quiz. Don’t copy/paste all the questions, just list the numbers and the letter of your answer next to it. The deadline for sending them in will be December 31st, including that day as well. After that the answers will be posted here for those who don't know them yet, and quizzes won't be checked anymore.

Anime:
Q1: Which Pokemon of Ash, was said to be shiny?
A. Pikachu
B. Charizard
C. Noctowl
D. Heracross

Q2: In the episode "486: O'er the Rampardos We Watched!", what was the signature move of Rampardos?
A. Ancient Power
B. Zen Headbutt
C. Flamethrower
D. Head Smash

R/S/E:
Q1: Which group of Pokemon does the Factory Head, Nolan, uses when you face him the second time for the Gold Symbol?
A. Gyarados, Crobat, Dragonite
B. Jolteon, Milotic, Houndoom
C. Espeon, Venusaur, Nidoking
D. None of the above

Q2. What is the estimated number of looks(facial/ear spots) Spinda has in the R/S/E games?
A. 300
B. 178
C. 75
D. 256

URPG:
Which of the following Pokemon has never been chosen by a Legend Defender?
- Raikou
- Latios
- Latias
- Regigigas

What was the last Pokemon to be named Pokemon of the Year at the URPG Year Awards for at least 2 consecutive years?
- Gengar
- Crobat
- Charizard
- Flygon

G/S/C:
Q1: Which of the following Pokemon is not obtainable in both Gold & Silver?
A. Ninetales
B. Skarmory
C. Charmeleon
D. Meowth

Q2: In Pokemon Crystal, what is the name of the mysterious man, who's after one of the Legendary Dogs, Suicune?
A. Muisine
B. Taihoma
C. Eusine
D. Suzaki

R/B/Y:
Q1: Which of the following TM has the highest price at the Game Corner?
A. TM 12
B. TM 50
C. TM 37
D. TM 23

Q2: Which of the following item is located at the 5th floor of the Silph Corporation?
A. PP Up
B. Rare Candy
C. TM 01
D. Card Key

*~BONUS~*
General
Q1: How do you unlock the "Mystery Gift", in Diamond/Pearl?
(Include all important points)

Questions have been made up by Trainer17 and Legendary Arcanine
__________________
URPG l ASB l VPP

Paired with Jaye l My Family l Wifi League

Last edited by Trainer17; 12-10-2008 at 11:59 AM.
  #2  
Old 12-09-2008, 01:49 AM
Trainer17's Avatar
Trainer17 Offline
Shōrai no Kaizoku-ō
 
Join Date: Oct 2007
Location: New World
Posts: 6,354
Send a message via AIM to Trainer17 Send a message via MSN to Trainer17 Send a message via Skype™ to Trainer17
Default Re: December 2008 Quiz!

Here we shall post the results of those who have taken the quiz, but not the earnings. You’ll get those via PM. I also trust nobody to end in the "Newb." category.

Grading Scale:

11/11 - A+ (Hawt)
9-10/11 - A
7-8/11 - B
5-6/11 - C
3-4/11 - D
1-2/11 - E
0/11 - Newb.

Participants(36) and Grades:
Michael - A+
Starkipraggy - A
Pokemon Trainer Sarah - A
AtaroBot - A
Damien Grey - A
Iridium - A
Phantom Kat - A
Daughter of Mew - A
Tyger Cysis - A
Ryoma495 - A
Redino987 - B
Momoko - B
RawrIsMyMiddeName - B
-Adam- - B
kingrptr101- B
U-B-3-R - B
bryceBAM - B
Poltergeist - B
Haze - B
Black Label - B
Leoblaze - B
Yusuke007 - B
Dark Lightning - C
Leman - C
Eraizaa-kun - C
The Jr Trainer - C
Fossil Fusion - C
Limelight - C
Tyranitar_Trainer - C
metalic houndoom - C
White Wolf Of The Snow - D
Cress Albane - D
FieryDisappearance - D
Xalapeno - D
Black Fox of the Darkness - E
Madame Libra - Newb

The Actual Answers :
1)C
2)D
3)D
4)D
5)C
6)C
7)C
8)C
9)B
10)D
*11)Since almost every one got this right, I thought I'd save the time by not providing the "longstandardanswer". But if you really want to know, PM me. Thanks.

This thread may be used for discussion of important matters concerning the quiz, but please don’t post random chit-chat or spam and of course, don't, under any circumstances post your answers here. That said, good luck with the questions and look forward to our next quiz!

*Cheers*
__________________
URPG l ASB l VPP

Paired with Jaye l My Family l Wifi League

Last edited by Trainer17; 01-01-2009 at 10:52 AM.
  #3  
Old 12-09-2008, 02:43 AM
Trainer17's Avatar
Trainer17 Offline
Shōrai no Kaizoku-ō
 
Join Date: Oct 2007
Location: New World
Posts: 6,354
Send a message via AIM to Trainer17 Send a message via MSN to Trainer17 Send a message via Skype™ to Trainer17
Default Re: December 2008 Quiz!

Apparently, there was a mistake in R/B/Y, Q2. I've edited it however, so those who sent in those PMs, feel free to change that particular answer if you want.

-Trainer17
__________________
URPG l ASB l VPP

Paired with Jaye l My Family l Wifi League
  #4  
Old 12-31-2008, 07:12 AM
Trainer17's Avatar
Trainer17 Offline
Shōrai no Kaizoku-ō
 
Join Date: Oct 2007
Location: New World
Posts: 6,354
Send a message via AIM to Trainer17 Send a message via MSN to Trainer17 Send a message via Skype™ to Trainer17
Default Re: December 2008 Quiz!

-Double Post for shizzles-
Alright Foos. The time is up! Thanks to all participants who participated in this December 2008's Quiz! Be sure to join in the next one, which of course would be more challenging and mind cracking!
/lame words

I will post the Answers+Contestants(so that you guys can compare who's noobier than who)+their grades in post #2. Will be up by latest tomorrow.

In the meanwhile, Happy New Year in advance~

-Sam
__________________
URPG l ASB l VPP

Paired with Jaye l My Family l Wifi League

Last edited by Trainer17; 12-31-2008 at 07:14 AM.
  #5  
Old 01-01-2009, 10:43 AM
Trainer17's Avatar
Trainer17 Offline
Shōrai no Kaizoku-ō
 
Join Date: Oct 2007
Location: New World
Posts: 6,354
Send a message via AIM to Trainer17 Send a message via MSN to Trainer17 Send a message via Skype™ to Trainer17
Default Re: December 2008 Quiz!

-Thriple Post-
Yeah, those things I said that I'd post today has been posted. Well, it has certainly been fun to host this "December 2008 Quiz", but thanks to Mikey and Emma who approved it, and to you guys, who've revived it quite after a long time. Thanks, hope you guys got the amount of cash you aimed forhad fun.

Don't post here anymore, and if you have any questions, which I doubt only a very few would have, PM me. Any URPG Mods, feel free to unsticky this, and lock this if it gets nasty.

Trainer17 out.
__________________
URPG l ASB l VPP

Paired with Jaye l My Family l Wifi League
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Style Design: AlienSector.com